Байден створив свій "Літній Білий дім" на пляжі Делавера

Обраний президент часто був помічений пляжниками й місцевими жителями, що гуляють по затишному пляжному містечку

У більшості президентів були свої власні будинки для відпочинку, які називали "Літнім Білим домом" або "Зимовим Білим домом", в залежності від сезону, коли його найбільше використовували. Джо Байден і нова перша леді Джилл Байден купили будинок Delaware North Shores на березі океану в курортному місті Делавер за 2,7 мільйона доларів. Про це повідомляє New York Post.

"Протягом усієї нашої кар'єри ми з Джилл мріяли купити місце на пляжі, куди ми могли б привезти всю родину. Нам дуже пощастило, що тепер ми можемо це здійснити", - сказав Байден в заяві після покупки будинку.

Обраний президент часто був помічений пляжниками й місцевими жителями, що гуляють або катаються на велосипеді по затишному пляжному містечку, коли він був далеко від політики. Байден провів час в Рехобот-Біч після з'їзду Демократичної партії й зробив свою першу поїздку в ці вихідні в якості президента.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Дональд Трамп пообіцяв реалізувати правову стратегію, яка, як він сподівається, доведе його перемогу на виборах. Помічники Трампа, хоча і розходяться в думках щодо подальших дій, в основному підтримують таку стратегію.