Головна Новини Світ США Блінкен розповів про позитивне рішення США для України перед самітом НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Блінкен розповів про позитивне рішення США для України перед самітом НАТО

Ентоні Блінкен повідомив, що до 11 липня Україна отримає новий пакет допомоги від США.

2 липня 2024, 16:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Держсекретар США Ентоні Блінкен розповів, що Білий дім працює над посиленням оборони України та збирається до саміту НАТО передати новий пакет допомоги, який буде орієнтований на системи протиповітряної оборони.

Блінкен розповів про позитивне рішення США для України перед самітом НАТО

Держсекретар США Ентоні Блінкен. Фото з відкритих джерел

Ентоні Блінкен дав інтерв'ю в Інституті Брукінгса та розповів, що у найближчі перспективі одним з найважливіших факторів успіху України у війні стане наявність належної протиповітряної оборони. 

"В економіці України є надзвичайний потенціал за належних інвестицій. Звісно, щоб розкрити як військовий, так і економічний потенціал, треба забезпечити протиповітряну оборону для захисту територій, у які зроблено інвестиції", — сказав Блінкен.

За словами держсекретаря США, Вашингтон невдовзі оголосить про новий пакет допомоги, який зосередиться на засобах ППО.

"Ми працюємо над цим. Я думаю, буде більше новин про це найближчими тижнями, напередодні саміту НАТО наступного тижня", — розповів Блінкен, однак не повідомив подробиць.

Блінкен наголосив, що спільні зусилля у допомозі з посилення безпеки України, мають перетворити її на успішну країну, яка здатна відповісти на агресію російського диктатора Володимира Путіна.

Нагадаємо, що саміт НАТО запланований на 9-11 липня у Вашингтоні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ентоні Блінкен озвучив позицію США щодо мирних переговорів України та Росії для закінчення війни.

Також "Коментарі" писали про те, що США таємно відправили в Україну експериментальну зброю, яку ще не взяли на озброєння американські війська. Таким чином, США намагається допомогти Україні зброєю та випробувати воєнну техніку в бойових умовах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини