Чи реально Україні досягти успіху: Блінкен зробив заяву про контрнаступ ЗСУ

Ентоні Блінкен, говорячи про контрнаступ ЗСУ, заявив, що Україна має все для досягнення успіху

Контрнаступ української армії, про який раніше багато говорили, справді вже розпочався, але говорити про те, що зараз усі бачать максимальну міць ЗСУ – неправильно. Справа в тому, що українське командування поки що не задіяло в боях основні підрозділи. Вашингтон же вважає, що на сьогоднішній день Україна має все необхідне, щоб досягти успіху на полі бою і завдати поразки російській армії. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні прес-служби Держдепартаменту США, яка наводить слова держсекретаря Ентоні Блінкена.

"Ну, по-перше, контрнаступ знаходиться на своєму початку, і ви чули, як міністр оборони України нещодавно - я думаю, вчора - сказав, що вони ще планують застосувати основну частину своїх сил", - зазначив Блінкен.

Він погодився з тим твердженням, що Росія досить потужно підготувалася до наступу України, створила хороші оборонні рубежі, але Україні за підтримки союзників під силу їх прорвати та здобути перемогу.

Ентоні Блінкен нагадав про недавній анонс США чергового пакету військової допомоги Україні. Блінкен заявив, що сьогодні українські військові мають усе, щоб досягти успіху на полі бою.

Держсекретар США також заявив, що спроби бунту у Росії лише на руку української армії. Будь-яка дестабілізація всередині РФ сильно б'є по путінському режиму.

Читайте також на порталі "Коментарі" - що відбувається в Росії після заколоту Пригожина – чи справді режим Путіна приречений.

Також видання "Коментарі" повідомляло – розпад РФ та перемога України: що думає про це світ – чи вплинув якось заколот Пригожина.