Дівчина купила квиток до США на останні гроші, але переплутала рік вильоту

Пасажирка збиралася повернутися в США після відпустки у Хорватії

Туристка з Америки купила квиток на літак на останні гроші, але випадково помилилася з роком вильоту - вона дізналася про це за годину до рейсу. Своєю історією дівчина поділилася в TikTok-акаунті.

Так, пасажирка збиралася повернутися в США після відпустки у Хорватії, однак після прибуття в аеропорт вона несподівано виявила, що в квитку на літак зазначена дата на літо 2022 року. І вже майже змирилася з долею, побажавши підписникам "доброї чортової ночі".

"Зараз я сиджу біля входу в термінал без грошей і не знаю, що робити. На моєму телефоні скоро закінчиться інтернет, я залишуся без зв'язку", - розповіла мандрівниця в опублікованому відео.

Через деякий час дівчина змогла зв'язатися з представниками авіакомпанії EasyJet, на літак якої купила квиток, і в підсумку їй запропонували безоплатну допомогу та оплатили квиток на найближчий рейс до США.


Користувачі мережі здивовані неуважністю пасажирки й не можуть зрозуміти, навіщо купувати авіаквиток на останні гроші.

"Навіщо подорожувати, якщо ти купуєш квиток на літак за останні гроші?", "Коли-небудь всі пасажири будуть адекватними", "Вона купувала квитки наосліп?", "З ким не буває, але навіщо обурюватися, якщо це твоя вина?" - писали користувачі в коментарях.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в літаку турецьких авіаліній побилися пасажири. На борту літака авіакомпанії Tunisair, який мав здійснити рейс зі Стамбула в Туніс, сталася бійка між пасажирами, які знаходилися в салоні. Сутичка виникла до початку зльоту лайнера, тому інцидент ніяк не вплинув на безпеку інших пасажирів і екіпажу судна.