До страти засуджено серійного вбивця, в числі жертв якого була дівчина Ештона Катчера

Вирок йому винесли за доведені вбивства двох жертв

Серійний вбивця Майкл Гарджуло, відомий під прізвиськом Голлівудський різник, засуджений до смертної кари. Про це повідомляє видання The New York Post.

На рахунку Голлівудського різника не менше десяти вбивств дівчат. Вбивця вистежував молодих привабливих жінок, які жили по сусідству з ним. Гарджуло проникав в будинок до жертв, ґвалтував і вбивав з особливою жорстокістю, завдаючи множинні удари ножем.

Вирок йому винесли за доведені вбивства двох жертв - 32-річної Марії Бруно, яка була зарізана в 2005 році, і 21-річної Ешлі Еллерін. Вона була вбита в 2001 році і була тоді дівчиною актора Ештона Катчера.

Гарджуло також був визнаний винним в спробі вбивства ще однієї жінки в 2008 році.


Еллерін, яку знайшли в її будинку в Голлівуді з 47 ножовими пораненнями, збиралася в цей вечір на побачення з Ештоном - на той момент подає надії молодим актором. Катчер, зірка фільмів "Джобс: Імперія спокуси" і "Ефект метелика", в травні 2019 року надавав свідчення на суді проти Гарджуло. Він розповів, що приїхав за Ешлі, але на дзвінок у двері вона не відповіла. Ештон подумав, що вона не хоче його бачити, оскільки образилася через його запізнення. Він заглянув у вікно і побачив на підлозі калюжу червоного кольору. Тоді він подумав, що це розлите вино. Але насправді це була кров - на той момент дівчина вже була мертва. Своє перше вбивство Майкл Гарджуло здійснив улітку 1993 року, зґвалтувавши і зарізав 18-річну Тріш Пацація. Очікується, що він буде екстрадований в штат Іллінойс, де постане перед судом ще й у цій справі.

Гарджуло був заарештований в червні 2008 року. І довгий час заперечував свою провину. Після того, як Катчер дав свої свідчення, Гарджуло зізнався у вбивствах. 15 серпня 2019 року його визнали винним за всіма пунктами звинувачення.

Нагадаємо, британській серійний вбивця Пітер Саткліфф помер в лікарні у віці 74 років в результаті ускладнень, викликаних Covid-19.