Дональд Трамп анонсував появу власної соціальної мережі

Соцмережа обіцяє право на відкритий діалог всім незалежно від політичних поглядів

Колишній президент США Дональд Трамп збирається запустити власну соцмережу. Вона отримає досить гучну назву TRUTH Social. Про це стало відомо з пресрелізу з анонсом платформи. За розробку відповідає медіагрупа Trump Media&Technology Group.


Дональд Трамп вирішив створити нову соціальну мережу, щоб "дати відсіч тиранії технологічних гігантів". Він згадав блокування його акаунта в Twitter, при тому що свої сторінки в ньому є навіть у деяких терористичних організацій.


"TMTG була заснована з однією місією - дати голос кожного. Я щасливий, що скоро почну ділитися своїми думками в TRUTH Social і боротися з технологічними гігантами. Всі питають мене, чому ніхто не протистоїть їм. Що ж, скоро почнемо ми!" - заявляє Трамп.


Соцмережа обіцяє право на відкритий діалог всім незалежно від політичних поглядів. У ній також можна буде ділитися новинами, фотографіями й посиланнями на відеоролики. Повноцінний запуск платформи планується на початку 2022 року. Закрите бета-тестування стартує в листопаді цього року.


Нагадаємо, стало відомо, що планує робити колишній президент США Дональд Трамп після імпічменту. Про це дізналося видання Politico. Насамперед скандальний лідер країни хоче повернутися до активної політичної діяльності. За словами наближених осіб Трампа, він має намір посилити свої позиції в Республіканській партії. Однак колишній глава Америки не сприймає свою відставку занадто серйозно. Дональд Трамп впевнений, що сенат його виправдає. Політик шляхом імпічменту хоче посилити свій авторитет і позиції не тільки в партії, але і в глобальному політичному світі. Прихильники Трампа вважають, що завдяки голосуванню про відставку колишній президент зможе вирахувати своїх головних опонентів і противників, а також вжити відповідних заходів щодо цих людей.