Головна Новини Світ США Що планує робити Дональд Трамп після імпічменту
commentss НОВИНИ Всі новини

Що планує робити Дональд Трамп після імпічменту

Колишній лідер Америки планує продовжувати свою політичну діяльність

10 лютого 2021, 09:15
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що планує робити колишній президент США Дональд Трамп після імпічменту. Про це дізналося видання Politico.

Що планує робити Дональд Трамп після імпічменту

Імпічмент Трампа: що далі планує робити скандальний політик. Фото: itc.ua

Перш за все скандальний лідер країни хоче повернутися до активної політичної діяльності. За словами приближених осіб Трампа, він має намір посилити свої позиції в Республіканській партії.

Проте колишній глава Америки не сприймає свою відставку надто серйозно. Дональд Трамп впевнений, що сенат його виправдає. Політик шляхом імпічменту хоче посилити свій авторитет та позиції не тільки в партії, а і в глобальному політичному світі.

Прихильники Трампа вважають, що завдяки голосуванню про відставку, колишній президент зможе вичислити своїх головних опонентів та противників, а також вжити заходи щодо них.

Видання Politico зауважує, що Дональд Трамп навмисне витримує паузу та не робить гучних заяв щодо розгляду його справи в сенаті. Припускається, що так колишній президент США хоче показати байдужість до обвинувачень та подій в Конгресі.

Нагадаємо, що вчора американський Сенат почав процес по справі про оголошення імпічменту 45-му президенту США Дональду Трампу. У центрі розгляду єдиний пункт звинувачення — "підбурювання до заколоту": Трампа звинувачують у закликах до безладів в Капітолії, що стався 6 січня, коли Конгрес стверджував перемогу Джо Байдена на президентських виборах 2020 року. Дізнатися більше про процес можна у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що життя дочки Дональда Трампа змінилося до невпізнання після того, як вона разом з батьком завершила політичну кар'єру. Раніше дівчина обіймала посаду радника президента. Як тепер живе Іванка Трамп, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини