Головна Новини Світ США Друга спроба: NASA розповіли, коли астронавти відправляться в космос на ракеті Маска
commentss НОВИНИ Всі новини

Друга спроба: NASA розповіли, коли астронавти відправляться в космос на ракеті Маска

Перша спроба відправити в космос астронавтів NASA на космічному кораблі Ілона Маска зазнала невдачі. Запуск довелося відкласти через погану погоду

29 травня 2020, 08:27 comments1794
Поділіться публікацією:

NASA знову спробує відправити своїх астронавтів у космос на ракеті мільярдера Ілона Маска. Після першої невдалої спроби, другий запуск призначили на суботу, 30 травня. Але мають і запасний план, повідомили в Національному космічному агентстві.

Друга спроба: NASA розповіли, коли астронавти відправляться в космос на ракеті Маска

Перший в історії запуск приватного космічного корабля з астронавтами NASA на борту повинен був відбутися ще 27 травня у Флориді. Він був призначений на 16:33 за місцевим часом. Весь процес транслювали онлайн і стежити за ним можна було з будь-якого куточку планети. Але космічний корабель Crew Dragon в зазначений час так і не стартував. Астронавтам завадила погода. У повному обмундируванні вони змушені були повернутися на базу.

Тепер у NASA готуються до плану "В". Друга спроба відправити американських астронавтів на МКС має відбутися в суботу, 30 травня. Її також будуть транслювати в соцмережах і на офіційних youtube-каналах. Космічний корабель Маска повинен відправитися в космос в 22:22 за київським часом. У Флориді це буде 15:22. Якщо все пройде вдало, то вже 31 травня о 17:29 за Києвом астронавти Боб Бенкен і Дуглас Херлі зможуть пристикуватися до МКС.

Однак тепер у NASA готові до будь-якого розвитку подій. Тому, на всяк випадок, планують відразу третю спробу запуску. Якщо цього разу знову щось піде не так, ракету компанії SpaceX спробують запустити на наступний день — у неділю, 31 травня. Відразу ж визначили і час — це буде 15:00 за місцевим часом (22:00 за Києвом).

Раніше "Коментарі" розповідали детальніше про астронавтів, які стали учасниками спільної місії NASA і компанії SpaceX.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини