Гарріс хоче увійти в історію: що вона може зробити для України у разі перемоги на виборах

Гарріс хоче, щоб її запам’ятали, як людину, яка врятувала вільний світ

У разі перемоги Камали Гарріс на виборах президента США, якщо вона продовжить політику Джо Байдена, це буде мінімум, який вона може зробити для підтримки України, про це в коментарі 24 каналу зазначив виконавчий директор організації Renew Democracy Initiative Уріель Епштейн.

За його словами, важко уявити менш ефективну політику, ніж нинішня, яку проводить адміністрація Білого дому, зокрема демократи.

Епштейн припустив, що існує ймовірність, що Гарріс, якщо стане президентом, може діяти радикальніше в питаннях підтримки України, ніж її попередник.

"Я думаю, що вона бажає увійти в історію, аби її запам'ятали як людину, яка врятувала вільний світ", - підкреслив він.

Епштейн також зауважив, що останнім часом Гарріс часто висловлювала більш рішучі позиції щодо України. Наприклад, вона заявляла, що Україна має здобути перемогу у війні, розпочатій Росією.

Нещодавно США передали Україні один із найбільших пакетів допомоги, який становив 8 мільярдів доларів.

Епштейн також вважає, що в разі обрання Гарріс її реакція на війну в Україні може бути більш жорсткою, ніж у Джо Байдена. За його словами, вона, можливо, дозволить Україні використовувати далекобійні ракети для ударів по території Росії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за десять днів до виборів президента США представниця Демократичної партії Камала Гарріс та представник Республіканської партії Дональд Трамп зрівнялися за рівнем підтримки. Йдеться про сім ключових так званих хистких штатів, повідомляє Bloomberg, посилаючись на соцопитування.