Головна Новини Світ США Новий результат опитування: як голосуватимуть американці у семи ключових штатах
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий результат опитування: як голосуватимуть американці у семи ключових штатах

Опитування Bloomberg показало, що Гарріс і Трамп зрівнялися у семи ключових штатах

сьогодні, 13:10
Поділіться публікацією:

За десять днів до виборів президента США представниця Демократичної партії Камала Гарріс та представник Республіканської партії Дональд Трамп зрівнялися за рівнем підтримки. Йдеться про сім ключових так званих хистких штатів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Bloomberg, посилаючись на соцопитування.

Новий результат опитування: як голосуватимуть американці у семи ключових штатах

Вибори в США. Фото: з відкритих джерел

Дані опитування BloombergNews/Morning Consult свідчать, що Гарріс і Трамп йдуть нарівні — з 49% підтримки на кожного в семи штатах (Арізона, Джорджія, Мічиган, Невада, Північна Кароліна, Пенсільванія та Вашингтон). Статистична похибка опитування становить 1 відсоток.

Щоб перетягнути перевагу, Дональд Трамп має намір мобілізувати виборців, які зазвичай не приходять на вибори. Камала Гарріс намагається залучити жінок і "підібрати" поміркованих республіканців, які не є прихильниками Дональда Трампа.

Демократка випереджає свого опонента за деякими особистими якостями. Виборці віддають перевагу Гаррісу, коли йдеться про розумово здорового, чесного та милосердного кандидата. Ці виборці також найчастіше вважали Трампа небезпечним.

Однак екс-президент теж має сильні сторони, зокрема багато виборців вважають його досвідченим, патріотом і сильним лідером.

Як пише Bloomberg, Трамп має перевагу у найважливішому – економіці. Приблизно 50% американців у ключових штатах більше довіряють йому в економічних питаннях, тоді як Гарріс – 45%.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп незначно, але все ж таки випередив свою опонентку від демократів Камалу Гарріс. Розрив між ними – лише два відсоткові пункти. Про це свідчать дані нового опитування, які публікує "The Wall Street Journal".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини