Гарріс заручилася важливою підтримкою: хто підтримав її на пост президента США

Понад 700 представників нацбезпеки підтримали Харріс на пост президента США

Понад 700 співробітників органів національної безпеки та військових підтримали кандидатуру Камали Гарріс на пост президента Сполучених Штатів Америки. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує "Axios".

ЗМІ зазначає, що у спільному листі співробітників органів нацбезпеки та військових йдеться, що Гарріс "захищає демократичні ідеали Америки", тоді як колишній президент Дональд Трамп "ставить їх під загрозу".

Варто зазначити, що за кілька днів до цього понад 100 республіканських лідерів у сфері національної безпеки підтримали Гарріс, включаючи дев'ятьох співробітників, які працювали в Білому домі під час президентства Трампа.

У листі Трампа критикують за те, що він вихваляє "ворожих диктаторів", включаючи главу КНР Сі Цзіньпіна, північнокорейського лідера Кім Чен Іна та господаря Кремля Володимира Путіна. Також підписантів обурює те, що Трамп вихваляє терористичних лідерів "Хезболли", водночас ганьблячи США. У заяві йдеться про те, що Трамп загрожує демократичній системі США, закликаючи до "припинення дії" окремих частин Конституції США, а "його коментарі про те, що він може стати диктатором на один день, не обнадіюють".

По-перше, ми вважаємо, що національна безпека Америки вимагає серйозного і здібного головнокомандувача. По-друге, ми вважаємо, що американська демократія безцінна. Кожне покоління несе відповідальність за її захист. на посаду наступного президента США", - йдеться у листі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - віце-президент США та кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс випереджає свого конкурента-республіканця Дональда Трампа на 5 процентних пунктів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчать результати опитування NBC News, опубліковані в неділю.