Камала Гарріс зробила заяву про новий замах на Трампа

Конкурентка Трампа, Камала Гарріс готова засудити політичне насильство після збору усіх фактів щодо можливого нападу на лідера республіканців.

Кандидатка в президенти США Камала Гарріс відреагувала на новий замах на колишнього президента Дональда Трампа. Віцепрезидентка США заявила, що після зборів фактів засудить спробу вбивства лідера республіканців.

На сайті Офісу віцепрезидентки США з’явилось повідомлення з реакцією Камали Гарріс щодо інциденту зі стріляниною поблизу Дональда Трампа, яку розцінюють, як новий замах на колишнього президента Сполучених Штатів.

"Я глибоко стурбована можливою сьогоднішньою спробою вбивства колишнього президента Трампа. Коли ми зберемо факти, я скажу чітко: я засуджую політичне насильство. Ми всі повинні зробити свій внесок у те, щоб цей інцидент не призвів до насильства", - йдеться в заяві Гарріс.

Також Камала Гарріс подякувала службі безпеці, які врятували Дональда Трампа від можливого вбивства.

"Я вдячна, що колишній президент Трамп у безпеці. Я вдячна Секретній службі США та партнерам з правоохоронних органів за їхню пильність. Як сказав президент Байден, наша адміністрація забезпечить Секретній службі всі ресурси, можливості та заходи захисту, необхідні для виконання своєї критичної місії", - додала Гарріс.

Як повідомляв портал "Коментарі", 15 вересня поблизу гольф-клубу на якому перебував Дональд Трамп сталась стрілянина. Правооххоронці підозрюють, що це був новий замах на лідера республіканців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден відреагував на замах на Трампа. Також з'явилась несподівана реакція на спробу вбивства Трампа від американського мільярдера Ілона Маска.