Головна Новини Світ США Поблизу Трампа сталась стрілянина: деталі інциденту
commentss НОВИНИ Всі новини

Поблизу Трампа сталась стрілянина: деталі інциденту

Неподалік від Дональда Трампа було чути постріли.

15 вересня 2024, 22:40
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Поблизу гольф-клубу, у якому був присутній кандидат в президенти США Дональд Трамп, сталась стрілянина. Як повідомили в Секретній службі, колишній президент не постраждав та перебуває у безпеці.

Поблизу Трампа сталась стрілянина: деталі інциденту

Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Однією з перших  про стрілянину повідомила конгресменка від Республіканської партії Марджорі Тейлор Грін. За її словами на "Трампа знову було скоєно замах".  Представник президентської кампанії Трампа Стівен Чунг розповів, що "перебуває в безпеці після того, як поруч з ним пролунали постріли". 

Речник Секретної служби Ентоні Гульєлмі виступив з заявою у якій розповів, що інцидент стався близько 14:00 за місцевим часом біля поля для гольфу Trump International Golf Club у Вест-Палм-Біч у штаті Флорида.

Згодом Секретна служба зазначила, що стрілянина відбулась за межами майданчика для гольфу, а підозрюваного у стрілянині затримали. Правоохоронці у кущах поруч із місцем інциденту знайшли автомат АК-47.

У Білому домі опублікували заяву, що "Президент і віцепрезидент були поінформовані про інцидент на Trump International Golf Club, де колишній президент Трамп грав у гольф. Вони з полегшенням дізналися, що він у безпеці". 

Секретна служба вже давно занепокоєна вразливістю Трампа на його полях для гольфу, які залишаються відкритими для відвідувачів і часто знаходяться поблизу місць з інтенсивним рухом людей.

Нагадаємо, що два місяці тому, 13 липня на Трампа було скоєно замах під час його виступу на мітингу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп зробив нову заяву про війну в Україні

Також "Коментарі" писали про Папу Римського, який розповів за кого потрібно голосувати на виборах у США. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини