Головна Новини Світ США Марскоін: Ілон Маск заявив про бажання створити власну криптовалюту
commentss НОВИНИ Всі новини

Марскоін: Ілон Маск заявив про бажання створити власну криптовалюту

Маск повідомив про це в мережі

18 лютого 2021, 17:08 comments1281
Поділіться публікацією:

Американський мільярдер і Генеральний директор компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив про своє бажання створити власну криптовалюту. Він навіть придумав їй вже назву. Про це бізнесмен повідомив на своїй сторінці в Twitter, передає видання Forbes.

Марскоін: Ілон Маск заявив про бажання створити власну криптовалюту

Ілон Маск хоче створити "Марскоін" - фото: з відкритих джерел

Ілон Маск зазначив, що, якщо основні власники криптовалюта Dogecoin продадуть свої заощадження, він надасть їм повну підтримку. Заяву про це він також зробив на своїй сторінці у Твіттер. У відповідь на заяву мільярдера його фоловерів запропонували створити свою власну криптовалюту і назвати її "Ілонкоін". Крім того, йому запропонували зробити її "валютою Землі". Маск відповів на коментар і дав на нього позитивну відповідь. Ось тільки назва буде трохи інше — "Marscoin".

Марскоін: Ілон Маск заявив про бажання створити власну криптовалюту - фото 2

Для Ілона Маска Dogecoin — це "народна криптовалюта", і він навіть купив кілька монет для свого сина. До слова, після того, як Маск повідомив у твіттері про покупку доджкоіна для своєї дитини, курс валюти збільшився і став трохи вище $0,081. Незабаром він знизився до $0,072

Dogecoin — це криптовалюта, винайдена програмістами Біллі Маркусом і Джексоном Палмером, які вирішили створити платіжну систему. Варто відзначити, що доджкоін був створений на основі інтернет-мема, який був популярний ще у 2010-х роках.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що колишній нападник мадридського "Реала" Давид Барраль став першим футболістом, якого продали за біткоїн. Також сайт інформував про те, коли можна буде купити за біткоїн машину або оплатити комуналку. Експерт зробив прогноз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини