Головна Новини Світ США Маск зробив нову скандальну заяву про війну в Україні та дав пораду
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск зробив нову скандальну заяву про війну в Україні та дав пораду

Мільярдер Ілон Маск закликав до "припинення вогню"

24 жовтня 2023, 20:35
Поділіться публікацією:

Відомий мільярдер та бізнесмен зі США  Ілон Маск  в чергове потрапив в  скандальну ситуацію,  оприлюднюючи свої думки  про  війну Росії  на території України.

Маск зробив нову скандальну заяву про війну в Україні та дав пораду

Ілон Маск (фото з відкритих джерел)

На  цей раз  Маск кинув  заклик  щодо "припинення вогню" і називає війну в Україні — "безнадійною ситуацією". Про це бізнесмен промовив, виступаючи  на онлайн-панелі на своїй платформі під назвою X (Twitter).

"Нам потрібно знайти мир в Україні, і я думаю, що нам потрібно відновити нормальні відносини з Росією", — виголосив  американець.

Ще Маск  тепер рахує, що Сполучені Штати буквально "вступають до Третьої світової війни".

"Я думаю, ми рухаємося до Третьої світової війни", — завершив американський мільярдер.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Маск запропонував мільярд доларів, щоб нецензурно перейменувати Вікіпедію. Американський бізнесмен Ілон Маск заявив, що Вікіпедія має змінити ім’я на "Х*їпедію" (Dickipedia). Про це мільярдер написав на своїй сторінці в X, де запропонував за такі послуги мільярд доларів. 

Ілон Маск розкритикував Вікіпедію, яка, на його думку, збирає багато грошей через пожертви, однак для її функціонування можливо нібито обійтись меншими фінансовими ресурсами.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Маск може заблокувати Twitter (X) для користувачів у Європі. Відомий винахідник та мільярдер Ілон Маск може зважитися на той крок, щоб заблокувати доступ до Twitter (X) користувачів у країнах Євросоюзу, щоб не потрапити під дії нових законів у сфері регулювання, ухвалених Єврокомісією.

Як розповіло джерело всередині компанії, американський мільярдер все більше дотримується позиції, що не варто дотримуватися Закону про цифрові послуги. Можливість закриття доступу до програми в регіоні, або блокування доступу до неї користувачів в ЄС, серйозно обговорюється керівниками компанії.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пох

24 жовтня 2023, 19:53

Маск пі дараск !


Новини