Мітинг замість інавгурації: що може зробити Трамп під час інавгурації Джо Байдена

За словами американських ЗМІ, Дональд Трамп планує “грандіозний фінал”

Дональд Трамп може пропустити інавгурацію Джо Байдена. Про таку можливість сповістили американські ЗМІ.

Зокрема видання Axios повідомило, що чинний президент планує “грандіозний фінал” своєї політичної діяльності. Через це він не буде вітати Джо Байдена з новою посадою.

Замість цього в день інавгурації нового президента Трамп хоче вилетіти на вертольоті з Білого дому та доправитися до Флориди, де він влаштує мітинг проти Байдена.

Так політик хоче привернути увагу до себе та головне - змусити всіх забути про новопризначеного президента.

Також під час мітингу Дональд Трамп планує повідомити про свою можливу участь у виборах 2024 року.

Інформацію виданню Axios надали секретні джерела, які контактують з Трампом. Хоча офіційний представник Білого дому Джадд Дір повідомив, що політик поки не має планів на день інавгурації опонента - Джо Байдена.

“Коли президент Трамп визначиться з планами на 20 січня, він повідомить вам про це”, — сказав Дір.

Нагадуємо, що 6 грудня Дональд Трамп провів перший мітинг після поразки. Під час публічного виступу він говорив про масові махінації та порушення під час виборів. Крім того, Трамп під час мітингу виступив з підтримкою представників Республіканської партії від штату Джорджія Девіда Пердью і Келлі Леффлер, які в наступному місяці будуть переобиратися в Сенат Конгресу США.

Також сайт “Коментарі” рекомендує прочитати, як Джо Байден планує провести свою інавгурацію. Політик заявив, що вважає важливою присутність президента Трампа на інавгурації для пристойності.