Головна Новини Світ США На чиєму боці час – України чи РФ: Блінкен дав неочікувану відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

На чиєму боці час – України чи РФ: Блінкен дав неочікувану відповідь

США вважають, що у війні час на боці України

15 травня 2024, 00:25
Поділіться публікацією:

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що російський диктатор Володимир Путін помиляється, вважаючи, що час на боці РФ.

На чиєму боці час – України чи РФ: Блінкен дав неочікувану відповідь

Блінкен відвідав Україну. Фото з відкритих джерел

Насправді, наголосив держсекретар США, час на боці України, яка зближається з НАТО і ЄС, а також нарощує оборонне виробництво.

"Інколи ми чуємо, що час на боці Путіна, оскільки у Росії більше населення і вона готова кидати більше росіян в "м'ясорубку", творцем якої є Путін, що в РФ більше ресурсів, а тому вона не може програти. Насправді Росія програє битву за контроль над Україною впродовж 20 років. І Путін помиляється — час на боці України", — сказав Ентоні Блінкен.

Держсекретар США зазначив, що з кожним місяцем Україна наближається до членства в ЄС і НАТО, підписує нові двосторонні безпекові угоди, нарощує оборонне виробництво і випускає більше передового озброєння, зміцнює економіку та укріплює демократію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Чехії Петр Павел заявив, що Європа знаходиться на початку тривалої конфронтації з Росією. "Якщо ми цього не зробимо, це може призвести до значних ускладнень у майбутньому. Москва хоче відновити імперську велич Радянського Союзу, включно з його сферою впливу, про що Росія говорить відкрито. Ми повинні готуватися до того, що РФ не буде мирним партнером. Коли Росія діє проти наших інтересів, ми повинні протистояти їй. Інакше наш спосіб життя і наші цінності опиняться під загрозою", – заявив Петр Павел.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Україна до середини літа отримає достатню кількість зброї від міжнародних партнерів, що дозволить їй реально змінити ситуацію на фронті, вважає полковник запасу, військовий експерт Петро Черник. Військовий експерт наголосив, що на 95% забезпечення загарбників озброєнням на окупованій українській території здійснюється через залізницю. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ZlnPNH

15 травня 2024, 20:21

Страна где правит вислоносый с шоблой не Украина. Эта типа страна тотальных уголовников при власти уже давно опередила пи доРосию по коррупции и беззаконию. А Украина она другая....


Новини