На Трампа подають новий позов до суду: що зробив кандидат в президенти США

Дональд Трамп без дозволу використав пісню гурту Foo Fighters на своєму мітингу.

Кандидат в президенти США Дональд Трамп намагається усіма способами переконати виборців підтримати його. Нещодавно він знову незаконно використав пісню відомого рок-гурту Foo Fighters у своїй передвиборчій кампанії. Представники американського гурту вже оголосили про позов на Трампа.

На мітингу Дональда Трампа в Аризоні пролунала пісня Foo Fighters - My Hero ("Мій герой"). Під неї на подіумі з'явився Роберт Ф. Кеннеді-молодший та оголосив, що знімає свою кандидатуру у деяких штатах для підтримки Дональда Трампа.

На випадок відреагував гурт Foo Fighters, який повідомив, що хоче пояснити ситуацію.

"У Foo Fighters не запитували дозволу, і якби запитали, вони б його не дали", - відповіли представники американського гурту.

Представник групи додав, що проти кампанії Дональда Трампа "вживаються відповідні дії", а роялті, отримані від незаконного використання пісні, будуть передані Камалі Гарріс.

Група Foo Fighters приєдналася до довгого списку виконавців, які виступали проти використання їхньої музики Трампом без попередньої згоди. Раніше цього місяця команда Селін Діон також публічно заперечила що надала дозвіл Трампу на пісню співачки My Heart Will Go On. На початку цього року гітарист The Smiths Джонні Марр різко розкритикував Трампа після того, як на мітингу прозвучав хіт гурту Please, Please, Please, Let Me Get What I Want.

Під час минулої передвиборчої кампанії з подібними заявами проти Трампа за незаконне використання пісень виступили The Rolling Stones, Linkin Park, Black Sabbath, Aerosmith та інші гурти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск провів одне з наймасштабніших опитувань щодо Трампа та Гарріс.

Також "Коментарі" писали про Мішель Обаму, яка висміяла Трампа за його заяви про темношкірих.