Головна Новини Світ США Трамп проти Гарріс: Ілон Маск провів одне з наймасштабніших опитувань
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп проти Гарріс: Ілон Маск провів одне з наймасштабніших опитувань

В опитуванні Ілона Маска Дональд Трамп зі значною перевагою переміг Камалу Гарріс.

22 серпня 2024, 11:11
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Генеральний директор Tesla та SpaceX Ілон Маск опублікував на своїй соціальній платформі X опитування, щодо того, кого б підтримали користувачі – Дональда Трампа чи Камалу Гарріс. 

Трамп проти Гарріс: Ілон Маск провів одне з наймасштабніших опитувань

Камала Гарріс та Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Ілон Маск, який останніми місяцями усе більше підтримує виборчу кампанію Дональда Трампа опублікував на своїй сторінці в X "супер ненаукове опитування" щодо виборів у США. Американський мільярдер запитав, за кого б з головних кандидатів на президентських виборах вони проголосували б.

24-годинне опитування в якому прийняло участь майже шість мільйонів людей визначило переможцем Дональда Трампа, якого підтримали 73,2%. Головній конкурентці лідера республіканців Камалі Гарріс віддали 26,8% голосів ті респонденти, які брали участь в опитуванні Ілона Маска.

Хоч сам Маск написав, що опитування ненаукове, у дописі під ним, користувачі вказували нібито на "найчесніші вибори", "справжність лідерства Дональда Трампа" та інші коментарі, які свідчили про прихильність до лідера республіканців.   

Зазначимо, що опитування Ілона Маска контрастує з останніми опитуваннями, які вказують на зростаючу перевагу Гарріс. Лідерка демократів в усереднених опитуваннях має 47% підтримки, тоді як Дональд Трамп – 44%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп критикував Камалу Гарріс за її неможливість визначитись щодо своєї расової ідентичності. На ці заяви відреагувала колишня перша леді США Мішель Обама, яка висміяла Трампа за його расистські заяви. 

Також "Коментарі" писали про реакцію Ілона Маска на заяви Рамзана Кадирова про нібито подарунок від американського мільярдера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини