Головна Новини Світ США Ніхто не думав, що це може статися: Байден зробив нову заяву про Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Ніхто не думав, що це може статися: Байден зробив нову заяву про Путіна

Президент США стверджує, що він зумів зупинити Путіна в Україні

6 липня 2024, 10:05 comments6278
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що повномасштабна війна в Україні триває і російські війська продовжують захоплювати нові українські території, президент США Джо Байден приписав собі досягнення щодо російського диктатора Володимира Путіна – заявив, що він зміг його зупинити. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву американський лідер зробив в інтерв'ю "ABC News".

Ніхто не думав, що це може статися: Байден зробив нову заяву про Путіна

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Глава Білого дому назвав себе людиною, якій вдалося згуртувати НАТО та об'єднати 50 держав, які перебувають не лише в Європі, щоб допомогти українцям, які протистоять агресії РФ.

"...Я той хлопець, який зупинив Путіна. Ніхто не думав, що це може статися. Я той хлопець, який разом з AUKUS (тристоронній безпековий пакт, альянс, що утворили Штати, Британія та Австралія, — Ред.) розробив південно-тихоокеанську ініціативу...", — заявив лідер американців.

Джо Байден також виправдався за провальні дебати із опонентом на майбутніх виборах президента США – екс-президентом республіканцем Дональдом Трампом. Глава держави стверджував, що був хворий і "почувався жахливо". За словами Байдена, до заходу він навіть просив перевірити, чи не має коронавірусу COVID, тест виявився негативним.

"Я просто сильно застудився", — наголосив він.

Байден також запевнив, що може перемогти Трампа на виборах та керувати американською державою протягом другого президентського терміну.

"Я не балотувався б, якби не думав, що це так", — стверджував президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — не родина та не однопартійці: Джозеф Байден розповів, хто єдиний може переконати його знятись з виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини