Пристрасті розпалюються: такої заяви від Трампа про Зеленського ніхто не чекав

Трамп вважає, що Зеленський хотів би, щоб на виборах у США перемогла Гарріс

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп, реагуючи на приїзд президента Володимира Зеленського до Нью-Йорка, назвав його "найкращим продавцем в історії". Свою заяву політик пояснив тим, що нібито після кожного візиту до США український лідер повертається "з 60 мільярдами доларів". Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує "Bloomberg".

“Я бачу, що Зеленський тут. Я думаю, що Зеленський — найбільший продавець в історії: щоразу, коли він приїжджає до країни, він їде з 60 мільярдами доларів", - сказав Трамп під час мітингу у понеділок у Пенсільванії.

Екс-президент США заявив, що Зеленський нібито сильно хотів, щоб його опонент-демократ Камала Гарріс перемогла на виборах. Республіканець повторив тезу про те, що він спробує підштовхнути Україну та Росію до переговорного столу, якщо здобуде перемогу на виборах.

"Якщо я виграю ці вибори, перше, що я зроблю, це зателефоную Зеленському та президенту Путіну і скажу: "Ви маєте укласти угоду, це божевілля", - висловився Дональд Трамп.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Дональд Трамп знову лякає початком Третьої світової війни: що республіканець заявив цього разу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – український лідер Володимир Зеленський вважає, що кандидат у президенти США Дональд Трамп під час передвиборчої кампанії робить політичні заяви, зокрема про війну в Україні. Таким чином, він прокоментував слова екс-президента США про його прагнення завершити війну та запропонований "мирний план", про який розповів кандидат у віце-президенти Джей Ді Венс.