Штаб Трампа потрапив у конфуз: використав фото з Грузії для агітації в Джорджії

Курйозний випадок стався з командою Дональда Трампа, яка переплутала фото штату Джорджія з Грузією.

Кампанія колишнього президента США Дональда Трампа неочікувана зазнала курйозного випадку. Штаб Трампа запустив цифрову рекламу, спрямовану на виборців американського штату Джорджія, але на зображенні, яке мало представляти красиві краєвиди штату, опинився зовсім інший регіон - гори Кавказу, розташовані у Грузії.

Фотографія показувала величні Кавказькі гори у Верхній Сванетії, що на північному заході Грузії, супроводжуючи звернення до жителів штату Джорджія.

"Увага Джорджія: я скромно прошу вас припинити те, що ви робите, і перевірити свій статус реєстрації виборців. Лише кілька голосів вирішать ці вибори", - йдеться в рекламі.

Хоча звернення мало на меті закликати громадян США у Джорджії до участі у виборах, зображення відображало іншу країну – Грузію.

Штаб Трампа для агітації в Джорджії використав фото з Грузії

Як повідомило видання Atlanta Journal-Constitution, фотографія для реклами була взята з бази Shutterstock. Її зробив фотограф Ендрю Майовський, який сфотографував Кавказькі гори у Грузії. Реклама з помилковим фоном з'явилася на платформі Facebook. Її переглянуло від 2000 до 3000 користувачів.

Ймовірно, у штабі Трампа переплутали назву, адже Грузія англійською записується так само як і штат Джорджія – Georgia.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп шокував усіх курйозною заявою про мігрантів, які їдять домашніх тварин у США.

Також "Коментарі" писали про Дональда Трампа молодшого, який розкритикував Зеленського та заявив, що той ганебно висловився про його батька.