Головна Новини Світ США Син Трампа розкритикував Зеленського за "ганебні" слова про батька
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Трампа розкритикував Зеленського за "ганебні" слова про батька

Дональд Трамп молодший назвав слова Зеленського про батька ганебними.

сьогодні, 09:21
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Дональд Трамп молодший прокоментував слова Володимира Зеленського, щодо мирного плану кандидата в президенти США Дональда Трампа швидко закінчити війну в Україні. За словами сина Трампа, Зеленський нахабно атакує його батька.

Син Трампа розкритикував Зеленського за "ганебні" слова про батька

Дональд Трамп молодший. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп молодший на платформі X опублікував допис з критикою в бік Володимира Зеленського згадавши другу спробу нападу на Трампа.  

"Іноземний лідер, який отримав мільярди доларів фінансування від американських платників податків, приїжджає до нашої країни та має нахабність атакувати кандидатуру Республіканської партії на посаду президента? І робить це одразу після того, як проукраїнський фанатик намагався вбити мого батька? Ганебно!", — пише Трамп молодший.

Під час візиту до США Володимир Зеленський відвідав завод виготовлення боєприпасів у Пенсильванії, де прокоментував план Трампа швидко закінчити війну в Україні. Зеленський заявив, що "Трамп насправді не знає, як зупинити війну". За словами Зеленського, план Трампа, ймовірно у тому, що "Україна має принести жертву", однак президент вважає це жахливою ідеєю, "адже сценарій не мав би жодної основи у міжнародних нормах, у статуті ООН, у справедливості". Крім того, "це не обов'язково покладе край війні".

Також зазначимо, що стрілець у Трампа хоч і відвідував Україну, однак він закликав Київ прийняти афганських солдатів, а після відмови покинув країну. Згодом він написав книгу, де критикує українську владу та самих українців, оскільки ті нібито не виявляють особливої поваги до нього та інших іноземців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп розкритикував візит Зеленського до США.

Також "Коментарі" писали про те, що Трамп розкритикував євреїв та прогнозує знищення Ізраїлю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини