США продадуть зброю відразу 6 країнам на 1,55 млрд дол

Замовники незабаром почнуть переговори про точну ціну і кількість

Вчора, 1 грудня, державний департамент США розглянув шість справ щодо продажу військової зброї й техніки за кордон. Загальна сума угоди - 1,55 мільярда доларів.

Про співпрацю з Південною Кореєю, Саудівською Аравією, Бразилією, Хорватією, Ліваном і Канадою, було оголошено на веб-сайті Агентства безпеки, пише Defense News.

Як зазначає видання, немає гарантії, що умови угоди не зміняться. Замовники незабаром почнуть переговори про точну ціну і кількість. Найбільшим замовником є Хорватія, як повідомляє портал.

Нагадаємо, США побудують військові бази в Бердянську та Маріуполі. Проект передбачає будівництво й облаштування баз за стандартами НАТО для дислокації й несення служби підрозділів спеціальних дій Морської охорони (морські прикордонні спецназівці).

Раніше "Коментарі" повідомляли, що поліцейський в Одесі побив неповнолітнього й отримав до 8 років в'язниці. У підлітка виявили множинні тілесні ушкодження. Крім того, нещодавно в Одеській області виявили спалах африканської чуми свиней. Територію закрили на карантин.