Стрілянина у Вісконсині: кілька людей поранено, поліція оточила торговий центр (відео)

Нападник на свободі

За словами мера Вісконсіна, в п'ятницю в результаті стрілянини в торговому центрі Mayfair Mall в Вауватоса, штат Вісконсін, кілька людей були поранені. Поліція оточила торговий центр, де стався інцидент. Нападник на свободі.

Як повідомляє ABC News, травми жертв не становлять небезпеки для життя, їх відправляють до лікарні. Близько 75 офіцерів прибули на місце події в Воватосе, приблизно в 6 милях від Мілуокі.


Подробиці не повідомляються. На місце не пускають журналістів. Сіррон Багенда з CBS 58 пише, що десятки поліцейських машин на місці події обшукують територію. Багато з поліцейських знаходяться біля універмагу Macy's в торговому центрі.

Нагадаємо, торговий центр Mayfair був місцем лютневої стрілянини, в ході якої поліцейський Джозеф Менса застрелив Елвіна Коула, 17-річного чорношкірого.

Раніше "Коментарі" писали, що кілька людей були поранені в результаті нападу з ножем в місті Оберхаузен на заході Німеччини в четвер увечері. ЗМІ повідомили, що кілька людей були доставлені в лікарню з ножовими пораненнями, а деякі отримали травми, що загрожують життю.