Трамп дав нову обіцянку: кого зобов'язується більше не пускати до США

Дональд Трамп пообіцяв знову закрити кордон і не пускати до США біженців із Гази

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пообіцяв відновити свою заборону на в'їзд до Сполучених Штатів для вихідців із деяких переважно мусульманських країн. Також він планує розширити його, щоб завадити біженцям із охопленого війною Сектору Газа в'їжджати до США. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

"Я забороню переселення біженців із охоплених терором районів, таких як Сектор Газа, і ми закриємо наш кордон і повернемо заборону на поїздки", - заявив Дональд Трамп.

Свою обіцянку Трамп дав у Вашингтоні, виступаючи на спільному заході з донором Республіканської партії, мільярдеркою Міріам Адельсон.

Зауваження Трампа прозвучали на заході, присвяченому боротьбі з антисемітизмом, оскільки він намагається розширити своє охоплення єврейських виборців перед виборами у листопаді.

Протягом усієї промови Трамп часто говорив, що його підтримка Ізраїлю має призвести до кращої політичної підтримки євреїв серед американців. Зрештою, він закінчив тим, що висловив переконання у знищенні Ізраїлю у разі його програшу на виборах.

ЗМІ нагадує, що через тиждень після вступу на посаду Трамп ввів у дію заборону на в'їзд для вихідців із деяких переважно мусульманських країн, викликавши хаос в аеропортах та протести. Судді заблокували початкову заборону, але зміни в політиці зрештою призвели до того, що його підтримав Верховний суд США, який відхилив заяви про те, що він спрямований проти мусульман.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Трамп готується зустрітися із Зеленським: коли це може статися.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що відбувається у США: чому Трамп мовчить про перемогу України у війні.