Трамп несподівано висловився про євреїв: прогнозує знищення Ізраїлю

Дональд Трамп критикує американських євреїв та погрожує їм кінцем існування Ізраїлю.

Кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що якщо він програє на виборах президентських виборах, частково винні в цьому будуть американські євреї як електоральна група. За його словами, вони підтримують Камалу Гарріс, яка буде сприяти "знищенню" Ізраїлю у випадку перемоги на виборах у США.

Дональд Трамп під час виступу на засіданні Ізраїльсько-американської ради (IAC) у Вашингтоні заявив, що майбутні вибори у США "найважливіші" в історії Ізраїлю. За словами Трампа, якщо Гарріс переможе на виборах, то Ізраїль, буде "знищений", "стертий з лиця землі" і "перестане існувати" протягом двох років.

Трамп заявив, що якщо він програє президентські вибори, то у цьому частково винні будуть євреї, оскільки, вони зазвичай голосують за демократів. За словами лідера республіканців за нього голосують 40% євреїв, тоді як за Камалу Гарріс – 60%.

"На жаль, і я змушений це сказати, і мені боляче це говорити, ви все одно будете голосувати за демократів, і це не має сенсу. Я весь час кажу, що будь-який єврей, який голосує за неї, особливо зараз, її чи Демократичну партію, має перевірити голову", - сказав Трамп.

Прессекретар виборчої кампанії Камали Гарріс Морган Фінкельштейн розкритикувала слова Трампа, назвавши його заяву антисемітською. Кандидат від республіканців відкинув це звинувачення, нагадавши, що у нього самого є зять єврейського походження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський відреагував на другий замах на Трампа. Чому зрадів президент України.

Також "Коментарі" писали, що Трамп образився на Путіна за ці слова.