Головна Новини Світ США Трамп образився на Путіна за ці слова: що сказав російський диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп образився на Путіна за ці слова: що сказав російський диктатор

Трамп заявив, що його образили слова Путіна.

9 вересня 2024, 10:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидат у президенти США Дональд Трамп відреагував на слова російського диктатора Володимира Путіна, який підтримав кандидатку від демократів Камалу Гарріс. За словами Трампа, почути такі слова від Путіна йому було "дуже образливо".

Трамп образився на Путіна за ці слова: що сказав російський диктатор

Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп під час виступу перед своїми прихильниками на мітингу у Вісконсині прокоментував слова Путіна щодо підтримки Камали Гарріс.

"Путін підтримав Камалу. Мене це дуже образило. Цікаво, чому він підтримав Камалу. Ні, він шахіст. Чи варто мені через це засмучуватися? Ні. Я думаю, що це було зроблено з посмішкою. Не знаю, хто, в біса, знає? Ніхто цього не взнає", — сказав Трамп.

Також лідер демократів додав, що ніхто з президентів США не ставився так жорстко до Росії, як він. За словами Трампа, Путін про це "знає як ніхто інший".

Під час виступу на Східному економічному форумі РФ Путін заявив, що підтримує кандидатку від демократів Камалу Гарріс на посаду президента США. Раніше очільник Кремля заявляв, що підтримує американського президента Джо Байдена, але той відмовився брати участь у виборах.

Вибори президента у США заплановані на 5 листопада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп зробив нову заяву про свій план закінчити війну в Україні. За словами лідера республіканців, він не може розкрити деталі свого мирного плану, інакше той зазнає невдачі.

Також "Коментарі" писали про у Росії відповіли, чи зможе Трамп швидко закінчити війну в Україні. За словами речника Кремля Дмитрія Пєскова, слова Трампа походять "з царини фантастики".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини