Трамп привітав Путіна: розповів про ганьбу США

Колишній президент США Дональд Трамп вважає ганебним, що Захід здійснив обмін в'язнями та передав Росії вбивць та кілерів.

Дональд Трамп відреагував на найбільший з часів холодної війни обмін в’язнями між Заходом та Росією. Колишній президент США вважає, що це чергова перемога Путіна та ганьба для американців.

Дональд Трамп під час мітингу в Атланті виступив з промовою у якій привітав російського диктатора Володимира Путіна вважаючи, що той здійснив вигідну для себе угоду.

"Я хотів би привітати Володимира Путіна з тим, що він уклав ще одну чудову угоду. Ми повернули наших людей назад, але ми уклали погані, жахливі угоди. Приємно говорити, що ми їх повернули, але чи не створили ми поганий прецедент", - сказав Трамп.

Ще до свого виступу Трамп критикував обмін в’язнями з Росією. У своїй соціальній мережі Truth Social лідер республіканців задав кілька риторичних питань, зокрема, як багато людей Захід повинен віддати Путіну, чи отримує Росія за це гроші, а також чому США відпускає бандитів та вбивць. За словами Трампа, такі речі стали ганьбою для США.

"Ми ніколи не укладаємо вигідних угод, ні в чому, але особливо в обміні заручниками. Наші перемовники завжди ганьблять нас", - пише Трамп.

Колишній президент США заявив, що він звільнив багатьох заручників, і не дав жодних грошей іншій країні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що обміняний російський опозиціонер в одному з перших публічних інтерв'ю розповів про необхідність стати на захист громадян Росії.

Також "Коментарі" писали про те, що показав великий обмін між Заходом та Росією і чи дасть це поштовх переговорів для закінчення війни в Україні.