Трамп розкрив, як діятиме щодо війни в Україні, якщо стане президентом США

Дональд Трамп заявив, що виведе США з війни в Україні.

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що у разі перемоги на виборах, виведе Сполучені Штати з війни в Україні. За його словами, США у військовий конфлікт між Україною та Росією втягнули Джо Байден та Камала Гарріс.

Кандидат в президенти США Дональд Трамп під час передвиборчого мітингу в Джорджії розповів про свої плани щодо війни в Україні. Трамп наголосив, що Сполучені Штати не мають військ в Україні, однак вони надали військову та гуманітарну допомогу на мільярди доларів для України. За його словами, лідери демократів "втягнули" США у війну в Україні.

"Байден і Камала втягнули нас у цю війну в Україні, і тепер вони не можуть нас витягнути. Вони не можуть нас витягнути", - сказав Трамп.

На противагу Камалі Гарріс та Джо Байдену Дональд Трамп обіцяє, що вийде з війни в Україні, маючи на увазі відмову США від будь-якої допомоги для Києва.

"Я думаю, що ми застрягли в цій війні, якщо я не буду президентом. Я зроблю це. Я домовлюся про це, я вийду. Ми повинні вийти. Байден каже: "ми не підемо, поки ми не виграємо". Що станеться, якщо вони виграють", - заявив Трамп.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що син Трампа Дональд Трамп молодший розкритикував Володимира Зеленського через слова про його батька. За словами Трампа молодшого, президент України "ганебно" висловився про Дональда Трампа.

Також "Коментарі" писали, що штаб Дональда Трампа потрапив у конфуз під час агітаційної реклами з закликом до виборців взяти участь у голосуванні. Виявилось, що в рекламі була використана фотографія Грузії, а не штату Джорджія.