Трамп розкриває картки: непублічні розмови з Путіним та плани на Україну

Дональд Трамп в інтерв'ю Ілону Маску обговорив війну в Україні та відносини з Росією

Екс-президент США Дональд Трамп у розмові з мільярдером Ілоном Маском, яка відбулася на платформі Х, заявив, що якби він був при владі, Росія не наважилася б на вторгнення в Україну.

ісля майже годинної затримки, коли тисячі користувачів спробували увійти на платформу, Ілон Маск висловив занепокоєння, що "деякі сили" в США не хочуть, аби громадськість почула Трампа. Політична дискусія швидко перейшла на тему України, де Трамп висловив думку, що російське вторгнення було б спровоковане діями чинного президента Джо Байдена.

Трамп аргументував, що під час його президентства Росія не наважилась б на агресивні дії, і звинуватив Байдена у провокації Москви своїми заявами про можливе членство України в НАТО. Він також згадав свої переговори з Володимиром Путіним, зазначивши, що вони часто спілкувались і що російський лідер його "поважав".

В інтерв'ю Трамп також торкнувся історичних подій, згадуючи вклад Росії у перемогу над Наполеоном і Гітлером, а також обговорив свої відносини з іншими світовими лідерами, включаючи Кім Чен Ина. Він підкреслив, що підтримка добрих стосунків з країнами як Росія має стратегічне значення.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Колишній президент Дональд Трамп зробив щонайменше 20 неправдивих заяв під час розмови з американським мільярдером Ілоном Маском. Зокрема Трамп розповів неправдиве твердження про допомогу США для України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп в інтерв'ю з Ілоном Маском назвав найбільшу загрозу для людства.