Головна Новини Світ США Трамп назвав найбільшу загрозу для людства
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп назвав найбільшу загрозу для людства

Дональда Трампа викрили на брехні про глобальне потепління під час його заяв про найбільшу небезпеку для людства

13 серпня 2024, 10:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишній президент США Дональд Трамп в інтерв'ю американському мільярдеру Ілону Маску заявив, що найбільшою загрозою у світі є ядерна небезпека. Крім того, Трамп звинуватив Байдена, який, за його словами, може спричинити "якусь дурість", що призведе до ядерної катастрофи.

Трамп назвав найбільшу загрозу для людства

Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Після нападу на Трампа Ілон Маск став відкрито підтримувати лідера республіканців. Американський мільярдер організував з кандидатом у президенти інтерв'ю на власній платформі X, де Трамп розповів про головну небезпеку для людства.

"Найбільша загроза? Це не глобальне потепління, коли рівень океану підніметься на одну восьму дюйма (близько 3 мм) протягом наступних 400 років… і ви отримаєте будинки на березі океану. Найбільшою загрозою є ядерне потепління, тому що зараз у нас є п’ять країн, які мають значний ядерний арсенал", — сказав Трамп.

Лідер республіканців закликав "не дозволити" таким "дурним людям як Байден" здійснити цю катастрофу. Ймовірно, Трамп мав на увазі зовнішню політику США, які підтримують Україну, Ізраїль та інші демократичні країни, тоді як Трамп називає авторитарних лідерів своїми друзями.

Зазначимо, що заяви Трампа про глобальне потепління не відповідають дійсності. Професор наук Каліфорнійського університету Гері Гріггз, який вивчає підвищення рівня моря, заявив, що подібні заяви Трампа "можна описати лише як абсолютно невідповідні реальності" і що Трамп "поняття не має про що він говорить". 

У березні NASA повідомило, що поточне глобальне середнє підвищення рівня моря в 2023 році становило 4 мм на рік, що більш ніж удвічі перевищує темпи 1993 року. Тоді як Трамп заявляв у розмові з Маском про підвищення рівня океану на 3 мм за 400 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп розповів про неймовірну теорію змови щодо канадського прем'єр-міністра Джастіна Трюдо.

Також "Коментарі" писали про зізнання Трампа про те, що він радив Путіну перед вторгненням в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини