Головна Новини Світ США Трамп: "США будуть володіти самим досконалим озброєнням в історії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп: "США будуть володіти самим досконалим озброєнням в історії"

Президент США Дональд Трамп надихнувся запуском ракети інженера США Ілона Маска і прочинив завісу таємниці американського озброєння

31 травня 2020, 17:57 comments2934
Поділіться публікацією:

Глава Білого Дому у Вашингтоні Дональд Трамп заявив, що США на порозі відкриття самої досконалої зброї у всій військової історії. Про це він повідомив журналістам, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Трамп: "США будуть володіти самим досконалим озброєнням в історії"

Так, за словами американського лідера, астронавти США готові до висадки на незвіданому Марсі, але це далеко не все, чим може пишатися його нація.

"Скоро в нашому розпорядженні будуть найдосконаліші види зброї в історії. Я вже бачив досвідчені зразки, і навіть мені важко повірити в можливості військових розробок", — сказав Трамп, проте не став вдаватися в подробиці і перейшов до теми запуску ракети корпорації Ілона Маска, яка напередодні відправила космонавта в космос.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляла, що анонсований запуск відбувся вперше в історії. Раніше приватний космічний корабель "Крю Драгон" американського мільярдера ніколи не виходив в космос з астронавтами на борту. Подія такого масштабу у компанії SpaceX вирішили транслювати на весь світ. Запуск пілотованого апарату побачити  можна з будь-якого куточка планети. Зокрема, його транслювали на офіційних акаунтах SpaceX і в Youtube.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини