Головна Новини Світ США Трамп таки зустрінеться із Зеленським: з'явилися перші подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп таки зустрінеться із Зеленським: з'явилися перші подробиці

Дональд Трамп таки вирішив зустрітись із президентом України

сьогодні, 01:55
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп проведуть зустріч у Нью-Йорку 27 вересня. Про це повідомив кореспондент "Голосу Америки" Михайло Комадовський у соціальній мережі X, посилаючись на заяву Трампа.

Трамп таки зустрінеться із Зеленським: з'явилися перші подробиці

Зустріч Зеленського і Трампа (фото з відкритих джерел)

За словами журналіста, Дональд Трамп оприлюднив інформацію про заплановану зустріч у своїх соціальних мережах, зазначивши, що саме президент Зеленський ініціював зустріч, а Трамп погодився на цю пропозицію.

"Президент Зеленський попросив зустрітися зі мною, і я зустрінуся з ним завтра вранці близько 9:45 у Трамп-тауер", – цитує Трампа кореспондент.

Очікується, що під час зустрічі сторони обговорять актуальні питання двосторонніх відносин та подальшу підтримку України в контексті її протистояння російській агресії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що команда Зеленського відмовилася від зустрічі із Трампом Команда президента України Володимира Зеленського відмовилася від зустрічі з колишнім президентом США Дональдом Трампом у його резиденції Мар-а-Лаго, оскільки такий формат міг би бути сприйнятий як підтримка передвиборчої кампанії Трампа. Про це повідомляє видання Time. 

Згідно з інформацією у статті, Трамп нещодавно заявив, що розглядає можливість зустрічі із Зеленським під час візиту українського президента до США. Команди обох політиків обговорювали варіант проведення зустрічі у маєтку Трампа в Мар-а-Лаго, про що розповіли два чиновники, близькі до Зеленського. Однак українська сторона відкинула цю пропозицію, вважаючи, що такий формат можна було б розцінити як підтримку кампанії Трампа.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини