Трамп висунув неймовірну теорію змови

Дональд Трамп повторив дивну конспірологічну теорію про прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп приєднався до чуток про те, що батьком прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо був комуністичний лідер Куби Фідель Кастро.

Дональд Трамп під час стріму з інфлюенсером Адіном Россом коментував фото різних політиків, які з’являлись на екрані. Коли йому показали фотографію канадського прем’єр-міністра, Трамп згадав багаторічну теорію змови, посилаючись на таємничих "вони".

"Вони сказали, що він – син Фіделя Кастро, і це могло бути так. У цьому світі можливо все", - сказав Трамп.

Ця теорія змови була популярна у 2016 році та поширилась у соціальній мережі після смерті Фіделя Кастро. Крім того, в Канаді у цей час розкритикували Трюдо, який похвалив покійного кубинського лідера.

Попри популярність теорії змови, вона не витримує критики. Її основою стало те, що матір Трюдо Маргарет та Фідель Кастро познайомилися в 1971 році й стали близькими друзями; Маргарет Трюдо вела безладне статеве життя, а також, що Фідель Кастро та Джастін Трюдо ніби схожі зовні. Однак, насправді перша зустріч Маргарет з Кастро відбулась у 1976 році, через майже п’ять років після народження Трюдо.

Джастін Трюдо та Фідель Кастро

Крім Трюдо, Трамп також відреагував на фотографії лідера Китаю Сі Цзіньпіна і диктатора Північної Кореї Кім Чен Ина. Трамп описав Сі як "впливову" людину і сказав, що у нього "хороші стосунки" з ним. Щодо лідера КНДР, американський політик вказав, що "добре ладнає" з Ином.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американець вбив власного батька через популярну теорію змови серед прихильників Дональда Трампа.

Також "Коментарі" писали про заяву Байдена, який вважає, що поразка Трампа може викликати заворушення у США.