Головна Новини Світ США Трамп заборонив поліцейським застосовувати прийом, який убив Джорджа Флойда
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп заборонив поліцейським застосовувати прийом, який убив Джорджа Флойда

Президент США Дональд Трамп на тлі масових протестів підписав указ, який забороняє поліції Штатів використовувати задушливий прийом

16 червня 2020, 22:51 comments1232
Поділіться публікацією:

Глава Білого Дому у Вашингтоні Дональд Трамп сьогодні підписав указ, який вносить реформи в процес затримання співробітниками поліції. Про це повідомляє американське видання AFP.

Трамп заборонив поліцейським застосовувати прийом, який убив Джорджа Флойда

Нова поліцейська реформа включає заборону на застосування задушливих прийомів при затриманні, додаткову підготовку щодо застосування поліцейськими сили та створення бази даних співробітників, які вчинили подібні відхилення від статуту.

"Ми повинні зруйнувати стару модель помилок. Тому відтепер ми змінюємо підхід поліцейської роботи і задушливий прийом буде дозволений тільки як крайня міра у випадках, коли офіцерові загрожує реальна небезпека від затриманого або банди злочинців", — підкреслив Трамп.

Відзначається, що дана реформа була вмотивована трагічним випадком, коли поліцейський при затриманні задушив 45-річного афроамериканця Джорджа Флойда, що призвело до масових протестів і погромів.

При цьому портал "Коментарі" проаналізувала, як ще протести проти расизму в США зіграли проти рейтингу президента Дональда Трампа. Американське суспільство болісно реагує на вбивства однієї раси представниками іншої раси, оскільки комплекси на ґрунті утисків і дискримінації досі живі серед афроамериканців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини