Трамп закликав американців не вдаватися до насильства

Дональд Трамп також попросив всіх американців приєднатися до нього і забезпечити мирний перехід його президентських повноважень до Джо Байдену

Глава овального кабінету Дональд Трамп закликав жителів своєї країни не вдаватися до насильства. Він закликав американців допомогти знизити напруженість і забезпечити спокій в країні.

Про це повідомляє телеканал Fox News.

"У світлі повідомлень про нові демонстрації я закликаю не допускати ніякого насильства, порушення закону і вандалізму. Я закликаю всіх американців допомогти знизити напруженість і забезпечити спокій", - заявив він.

Нагадаємо, минулого тижня акція протесту прихильників 45-го президента США Дональда Трампа переросла в безлади і прорив в Капітолій. Під час заворушень правоохоронці виявили дві саморобні бомби, одну з них - поблизу офісу Республіканської партії.

У Вашингтоні (США) на тлі дебатів у Палаті представників Конгресу США про винесення імпічменту Дональда Трампа під Капітолієм проходить протест супротивників діючого президента. Люди протестували також проти республіканців у Конгресі, які не хочуть голосувати за імпічмент Трампа.

Мітингувальники також пропонували не тільки оголосити президенту імпічмент, але і заарештувати його.

Нагадаємо, Влада Нью-Йорка вирішили розірвати всі ділові та фінансові проекти з компанією глави овального кабінету Дональда Трампа через його причетність до безладів в Капітолії. Як вважає мер, через протести загинуло п'ять осіб і вина в цьому лежить на Дональда Трампа, який відмовився згідно з конституцією США передати владу новообраному президенту Джо Байдену. Відзначається, що адміністрація міста збирається розірвати всі контракти з The Trump Organization, яка володіє каруселлю в Центральному парку, льодовим катком Ласкер-Рінк і полями для гри в гольф в парку Ferry Point.