Трамп заявив, що Міллі "заслуговує на страту": що відповів генерал

Міллі відповів, що після цих слів змушений вжити заходів для безпеки своєї сім'ї

За словами одіозного колишнього президента Сполучених Штатів Дональда Трампа, що звинувачує керівника об'єднаного комітету начальників штабів Марка Міллі в "зраді", він "заслуговує на страту".

Як інформує CBS News, військовий, відповідаючи на це, заявляє, що "вживе заходів", щоб забезпечити безпеку своїй сім'ї.

На минулому тижні екс-президент звинуватив американського генерала у проведенні таємних перемовин з Китаєм за його спиною. В соціальній мережі Truth Social Трамп знову нещадно критикував вказівки генерала в час виведення американського військового контингенту з Афганістану.

"Насправді він мав справу з Китаєм, щоб попередити їх про мислення президента США. Цей вчинок настільки кричущий, що в минулі часи покаранням була б смерть. Результатом цього зрадницького акту могла стати війна між Китаєм і Сполученими Штатами", - зазначив Трамп в своєму повідомленні.

При цьому, американський генерал наголошує, що він – солдат і готовий померти за американську конституцію. Відповідаючи на агресивну заяву колишнього американського президента, Міллі заявив, що "вживе відповідних заходів, щоб забезпечити свою безпеку та безпеку своєї родини".

"Тому я не коментуватиму ці речі безпосередньо. Але я можу сказати вам, що я військовий, солдат, я ніколи не відвернуся від цієї Конституції", - відповів американський військовий.

Відповідаючи на обвинувачення про контакти з Китаєм, генерал пояснив, що там не було "нічого недоречного чи зрадливого".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали суд визнав Трампа винним. Нью-Йоркський суд ухвалив, що Дональд Трамп шахрайським шляхом завищив вартість своїх активів, щоб отримати вигідні позички та страхові угоди.