Трамп заявив, що не буде брати участі у наступних виборах президента США

Президентські вибори 2024 року стануть останніми для Дональда Трампа.

Кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що не візьме участі у наступних виборах президента США, які заплановані на 2028 рік, якщо програє на президентських виборах цього року.

Дональд Трамп під час інтерв'ю у програмі Full Measure відповів на питання, чи буде він знову балотуватись на посаду президента США через чотири роки, якщо зазнає поразки на цьогорічних виборах від Камали Гарріс. 78-річний колишній президент заявив, що не планує участь в нових виборах, адже сподівається здобути перемогу у 2024 році.

"Ні, не хочу. Ні, я не знаю. Я думаю, що так, як буде, так і буде. Я взагалі цього не бачу. Я сподіваюся, що ми досягнемо успіху", - відповів Трамп.

Вибори президента США 2024 року відбудуться 5 листопада. Головним кандидатом від Республіканської партії став Дональд Трамп, який обрав своїм кандидатом у віцепрезиденти Джеймса Девіда Венса.

Президент США Джо Байден мав бути кандидатом від Демократичної партії, однак після невдалих дебатів з Трампом він отримав шквал критики та зняв свою кандидатуру. Замість Байдена кандидаткою від демократів стала віцепрезидентка США Камала Гарріс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Камала Гарріс погодилась на нові дебати з Трампом. Лідер республіканців відповів, що він вже взяв участь у двох дебатах, а до початку голосування залишилось не так багато часу, тому він відмовляється від нових.

Також "Коментарі" писали, що Дональд Трамп назвав американського актора Джорджа Клуні "фальшивою кінозіркою". Голлівудська зірка відреагувала на слова Трампа та запропонувала йому несподівану угоду.