Головна Новини Світ США Гарріс погодилась на нові дебати: Трамп відповів, чи візьме участь
commentss НОВИНИ Всі новини

Гарріс погодилась на нові дебати: Трамп відповів, чи візьме участь

Чи будуть нові дебати між Гарріс та Трампом. З’явилась відповідь обох кандидатів у президенти США.

сьогодні, 09:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Віцепрезидентка США Камала Гарріс погодилась провести нові дебати з колишнім президентом США Дональдом Трампом. Однак Трамп відхилив запрошення на дебати, пояснивши, що вже занадто пізно їх проводити.

Гарріс погодилась на нові дебати: Трамп відповів, чи візьме участь

Камала Гарріс та Дональд Трамп. Фото: CBS News

Голова передвиборчої кампанії Камали Гарріс Джен О’Меллі Діллон повідомила, що віцепрезидентка США прийняла запрошення CNN на дебати 23 жовтня. Згодом цю інформацію підтвердила і сама Камала Гарріс. 

"Я з радістю погоджуся на повторні президентські дебати 23 жовтня. Сподіваюся, Дональд Трамп приєднається до мене", — написала Харріс у X.

Трамп відреагував на цю інформацію та повідомив, що не буде брати участі в ще одних дебатах з Гарріс, які заплановані за два тижні до голосування. 

"Вона провела одні дебати. Я був на двох. Вже пізно робити щось ще. Багато в чому я б хотів, але вже пізно. Голосування почалось", — написав Трамп у власній соціальній мережі Truth Social.

У Гарріс відповіли на відмову Трампа зазначивши, що колишній президент США не мав би проблем з новими дебатами.

"У Дональда Трампа не повинно виникнути проблем з погодженням на ці дебати. Це той самий формат, що й дебати на CNN, які він відвідав і сказав, що виграв у червні, коли він хвалив модераторів, правила та рейтинги CNN", — сказала Джен О’Меллі Діллон.

У червні Дональд Трамп переміг на дебатах президента США Джо Байдена, що змусило останнього зняти свою кандидатуру з виборів. У вересні відбулись дебати між Гарріс та Трампом, де перемогу здобула віцепрезидентка США, однак лідер республіканців вважає, що переміг саме він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп прогнозує знищення Ізраїлю.

Також "Коментарі" писали, що Трамп детально розповів про другу спробу замаху на нього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини