Головна Новини Світ США Трамп знову звинуватив Зеленського в початку війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп знову звинуватив Зеленського в початку війни в Україні

Трамп знову назвав Зеленського "одним із найбільших продавців, яких коли-небудь бачив".

17 жовтня 2024, 21:00
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп в інтерв'ю з подкастером Патріком Бет-Девідом звинуватив президента України Володимира Зеленського у тому, що той допустив початок війни в Україні. Як повідомляє The Washington Post, Трамп назвав Зеленського "одним із найбільших продавців", маючи на увазі, що кожен візит Зеленського до США призводить до значних фінансових вливань з боку американського уряду на підтримку України — до 100 мільярдів доларів.

 Трамп знову звинуватив Зеленського в початку війни в Україні

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Трамп також висловив думку, що Зеленський міг би уникнути війни, і заявив, що конфлікт є "програшним". Незважаючи на ці критичні слова, він зазначив, що співчуває українцям та не виступає проти допомоги Україні.

"Хто ще в історії отримував такі гроші? Ніколи. І це не означає, що я не хочу йому допомагати, тому що я дуже співчуваю цим людям. Але він не повинен був допустити початку цієї війни. Ця війна — програшна", — заявив Трамп.

Ці заяви викликали суперечки, оскільки Трамп звинувачує українське керівництво у відповідальності за конфлікт, тоді як більшість світових лідерів та експертів вбачають основну відповідальність за вторгнення на Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів про розмову з ТрампомПрезидент України Володимир Зеленський розповів про деталі розмови з кандидатом в президенти США Дональдом Трампом. За його словами, Україна наразі обирає НАТО, однак у випадку блокування руху до Альянсу українським захистом стане власна ядерна зброя. 

Після участі у засіданні Євроради, де Володимир Зеленський представив план перемоги, президент України провів пресконференцію, де згадав про Будапештський меморандум, який виявився неефективним захистом від партнерів в обмін на без'ядерний статус України.   

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини