Головна Новини Світ США У Трампа зробили резонансну заяву: від чого може відмовитися Україна заради миру
commentss НОВИНИ Всі новини

У Трампа зробили резонансну заяву: від чого може відмовитися Україна заради миру

Ді Венс вважає, що Україна може відмовитися від окупованих територій, щоб досягти миру з РФ

26 вересня 2024, 16:41
Поділіться публікацією:

Кандидат на посаду віце-президента США Джеймс Девід Венс припустив, що Україна може відмовитись від територій, які окупувала Росія, щоб зупинити війну, повідомляє американський телеканал NBC.

У Трампа зробили резонансну заяву: від чого може відмовитися Україна заради миру

Ді Венс

Зокрема, журналісти запитали Венса, чи вважає він, що Київ має відмовитись від домагань на окуповані Росією території в обмін на завершення бойових дій.

Кандидат у віце-президенти США відповів, що "всі варіанти мають бути розглянуті", але для визначення потенційних шляхів завершення конфлікту необхідно спочатку розпочати переговори.

Водночас, у штабі Дональда Трампа заявили, що Венс лише обговорював можливі концепції, які можуть стати частиною великої програми врегулювання конфлікту Москви та Києва.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що президент Володимир Зеленський під час виступу на Генасамблеї ООН застеріг усіх світових політиків від бажання "заморозити" війну в Україні. За його словами, такий сценарій принесе ще більше страждань. Також глава держави заявив, що мир в Україну прийде тоді, коли РФ виведе свої війська із українських територій.

Крім того, відомо, що Венс раніше озвучував мирний план для України. Його суть у тому, що треба зупинити війну лінією розмежування, тобто окуповані території отримує Росія. Плюс Україні мають відмовити у членстві в НАТО. Цей план жорстко розкритикував Володимир Зеленський та порадив Венсу вивчити історію Другої світової війни, коли територіальні поступки агресору не лише не зупинили війну, а й вивели її на новий рівень. При цьому такі заяви Зеленського у Трампа вважають втручанням у внутрішню політику США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.nbcnews.com/

Новини