Головна Новини Світ США У Білому Домі США засудили призов на службу в армію з Криму в Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому Домі США засудили призов на службу в армію з Криму в Росію

Держсекретар США Майк Помпео обурений фактами призову жителів анексованого Криму в російську армію під загрозою кримінальної відповідальності

10 червня 2020, 18:44 comments1030
Поділіться публікацією:

Державний секретар США Майк Помпео заявив. що Росія не має права закликати на службу в російську армію жителів півострова Крим, який був анексований і незаконно приєднаний до Федерації. Про це він повідомив в зв'язку з доповіддю про свободу релігійного сповідання в світі, передає "Интферфакс-Україна".

У Білому Домі США засудили призов на службу в армію з Криму в Росію

Так, за словами Помпео, той факт, що Міністерство оборони РФ видає розпорядження на призов в армію чоловіче населення Криму, викликає саму гостру реакцію у західних партнерів.

"З 2015 року Росія закликала на службу в збройні сили тисячі чоловіків Криму і застосувала кримінальне покарання відносно тих, хто не підкорився", — позначив держсекретар Білого Дому.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що посли Євросоюзу ініціювали продовження санкцій проти Росії з-за триваючої анексії Криму ще на рік, що передбачає суттєві економічні обмеження, як в самій РФ, так і на півострові під контролем Москви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини