У США акула напала на підлітка, який ловив омарів

Тупорила акула напала на 15-річного хлопця

У Сполучених Штатах Америки акула напала на людину. Про це повідомляє видання Fox40.

Як стало відомо, інцидент стався неподалік від американського міста Маямі, що в штаті Флорида. Повідомляється, що на 15-річного юнака, який займався виловом омарів, напала акула-бик.

За словами потерпілого, спочатку він не зрозумів, що сталося. Хлопець подумав, що його вдарило човном. Однак після того, як підліток виглянув на поверхню, він зрозумів, що ніяких човнів поруч з ним немає і вже після цього відчув біль від укусу.

Потерпілому вдалося вибратися на берег після нападу хижака. Його доставили в медичний заклад. Медики розповіли, що пацієнт втратив майже 70% крові.

Постраждалого врятувала швидка реакція лікарів. На цей момент життю юнака нічого не загрожує і після лікування він зможе повернутися до нормального життя.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Херсоні собака породи алабай напав на маленьку дівчинку. Тварина завдала дитині серйозних травм. Потерпіла була госпіталізована. Зазначається, що дитина втратила багато крові, їй провели операцію. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Великобританії домашній собака покусав дев'ятирічного хлопчика. У цей момент він перебував зі своєю матір'ю та її подругою у парку. Остання орендувала вагончик і прив'язала до нього свого пса. У якийсь момент дорослі залишили дитину наодинці з собакою. Тварина накинулася на свою жертву. Потерпілий отримав травми голови та шиї. Детальніше про це читайте в нашій статті.