Головна Новини Світ Європа У Великобританії домашня собака розтерзала дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великобританії домашня собака розтерзала дитину

Хлопчик залишився наодинці з американським стаффордширським тер'єром

17 вересня 2021, 13:54
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Великобританії собака вбила дитину. Про це повідомляє видання ТСН.

У Великобританії домашня собака розтерзала дитину

Ілюстрація: pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався в британському місті Плімут. Повідомляється, що дев'ятирічний хлопчик перебував у парку розваг разом зі своєю матір'ю і її подругою. Остання орендувала там вагончик і прив'язала до нього свою собаку.

У вечір трагедії всі дорослі вийшли з вагончика і хлопчик залишився один з собакою. У цей момент 45-кілограмовий пес породи американський стаффордширський тер'єр напав на дитину. В результаті події потерпілий отримав травми голови та шиї.

Мати потерпілого кілька разів ходила до хлопчика і дізналася про напад, коли почула крик із вагончика. Увійшовши всередину, вона виявила кров на підлозі кухні.

На місце інциденту прибули медики, які намагалися врятувати дитину. Від отриманих травм потерпілий помер.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському місті Слайделі, що в штаті Луїзіана, алігатор напав на людину. Хижак відірвав руку своїй жертві. Пенсіонерка пішла кликати на допомогу, а в цей час потерпілий залишився один. Коли американка повернулася на місце подій, то виявила, що її чоловік зник. Через кілька тижнів людські останки були знайдені в шлунку алігатора, який потрапив у пастку. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Дніпропетровській області домашня собака напала на підлітка посеред вулиці. Тварина повалила дівчину на землю і вчепилася в обличчя. Постраждалу доставили у лікарню, де провели операцію. В майбутньому дівчині може знадобитися пластична операція. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини