У США невідомий влаштував стрілянину в боулінгу: є жертви

Стрілка затримали і зараз він під вартою

У суботу ввечері, 26 грудня, в місті Рокфорд (штат Іллінойс) невідомий влаштував стрілянину прямо в боулінг-клубі. В результаті інциденту загинуло троє людей, дві жертви - підлітки.

Відомо, що стрілка вже затримали, мотиви його вчинку поки залишаються невідомими. Співробітники поліції, які працюють на місці злочину, з'ясовують всі обставини того, що сталося.

Зловмисник відкривав вогонь як всередині приміщення боулінг-клубу Don Carter Lanes, так і на зовні. За попередніми даними, він убив трьох людей, двоє з яких - підлітки. Ще трьох госпіталізували в лікарню з пораненнями. Поліція каже, що напад було спонтанним, але хто потрапив під кулі стрілка - працівники закладу або відвідувачі, не вказується. Зловмисник затриманий і зараз знаходиться під вартою.

Шеф поліції Деніел О'Ши зазначив, що співробітники поліції при затриманні стрілка не відкривали вогонь.

Мер міста Рокфорд Том Макнамара відреагував на те, що трапилося і сказав, що його думки зараз з тими сім'ями, які втратили своїх близьких. Також він побажав якнайшвидшого одужання тим людям, яких госпіталізували з пораненнями.

Нагадаємо, біля собору Святого Іоанна Богослова в Гарлемі (США) чоловік, озброєний двома пістолетами, відкрив вогонь під час святкового передріздвяного заходу. Він просив убити його і відмовлявся скласти зброю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Франції домашній тиран застрелив трьох поліцейських, які приїхали на виклик до нього в будинок. Чоловік відкрив вогонь по жандармах, а після підпалив свій будинок. Чи був спійманий злочинець - не повідомляється.