Головна Новини Світ США Чоловік відкрив стрілянину під час святкового заходу: він благав вбити його
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік відкрив стрілянину під час святкового заходу: він благав вбити його

Поліція закликала нападника скласти зброю, але він відмовлявся здаватися

14 грудня 2020, 11:43
Поділіться публікацією:

Озброєний двома пістолетами чоловік відкрив вогонь під час святкового передріздвяного заходу на ганку собору Святого Іоанна Богослова в Гарлемі в неділю. Вогнем відповідь він був смертельно поранений в голову. Також при нападникові було знайдено Біблію.

Чоловік відкрив стрілянину під час святкового заходу: він благав вбити його

ФОТО: New York Post

Перелякані роззяви кинулися до будівлі церкви — охоронці швидко пропустили учасників заходу всередину і закрили за собою двері. Багато людей ховалися за машинами. 52-річний нападник з гучними криками стріляв у повітря з верхньої сходинки церкви.

"Він почав кричати: "Убийте мене! Убийте мене!", стріляючи в великі металеві двері в центрі церкви", — сказав очевидець The New York Post.

Комісар поліції Дермот Ши заявив на брифінгу для преси на місці події, що злочинець мав "тривалу кримінальну історію" і був озброєний до зубів "повною каністрою бензину, мотузкою, дротом, декількома ножами, Біблією і патронами". Все це було в його рюкзаку, на додаток до двох пістолетів (срібному і чорному), які він тримав в руках.

Поліція отримала ряд дзвінків в службу екстреної допомоги з місця події, заявивши, що були зроблені постріли, а офіцери біля церкви бачили, як злочинець стріляв зі своєї зброї, повідомив The Post представник поліції Нью-Йорка.

Очевидець розповів, що поліція неодноразово наказувала стріляючому скласти зброю, але він продовжував просити офіцерів вистрілити і вбити його. Джерела в правоохоронних органах повідомили, що сержант поліції Нью-Йорка і детектив з 26-го ділянки разом з сержантом поліції, який охороняв церкву, відкрили вогонь по цій людині, виконавши таким чином його останнє прохання.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Івано-Франківську чоловік поранив двох перехожих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини