Головна Новини Світ США У США підтвердили візит Анджея Дуди і назвали дату
commentss НОВИНИ Всі новини

У США підтвердили візит Анджея Дуди і назвали дату

Візит польського президента Анджея Дуди офіційно підтвердили в Білому домі

18 червня 2020, 11:20
Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда наступного тижня відвідає США. Візит глави Польської республіки запланований на 24 червня — це на 4 дні раніше, ніж день виборів президента у Польщі.

У США підтвердили візит Анджея Дуди і назвали дату

"Як близькі партнери і союзники в НАТО, США і Польща продовжать розвивати співпрацю у багатьох сферах. Президенти Трамп і Дуда обговорять подальший розвиток нашого співробітництва у сфері оборони, а також торгівлі, енергетики і телекомунікаційної безпеки", — йдеться в повідомленні американської адміністрації.

Політологи вважають, що основним питанням обговорення стане збільшення військового контингенту США в Польщі на тлі скорочення числа своїх військових в Німеччині.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше Польща знову відкрила свої кордони з усіма сусідніми країнами Євросоюзу після трьох місяців дії обмежень на в'їзд через пандемію коронавіруса. Відкриття польських кордонів означає, що мандрівники мають право на вільний в'їзд, виїзд та транзит через Польщу і не зобов'язані проходити карантин. Скасування обмежень також стосується всіх громадян ЄС, які будуть приїжджати з сусідніх із Польщею країн. Зовнішні кордони ЄС залишаються закритими. Прикордонний контроль на кордоні з Україною, Білоруссю і Калінінградською областю РФ зберігається.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини