У США після потужного тропічного шторму безвісти зникли десятки людей

Через тропічний шторм утворилися повені

У Сполучених Штатах Америки через тропічний шторм утворилися повені. Про це повідомляє видання CNN.

Як стало відомо, в американському штаті Північна Кароліна через масштабні повені, викликані тропічним штормом Фред, безвісти пропали більше ніж три десятки людей.

Повідомляється, що в райони, які постраждали від стихії були спрямовані повітряні та наземні пошуково-рятувальні групи. Вони займаються пошуком зниклих і забезпеченням безпеки громадян.

На цей момент близько півсотні людей перебувають у тимчасових притулках. По всьому округу на захід від міста Ешвілл перекриті дороги та мости.

Зазначається, що тропічний шторм Фред вже ослаб, проте все ще становить небезпеку для населення. Фахівці очікують грози, які можуть призвести до утворення смерчів і сильних поривів вітру.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Каліфорнія лісові пожежі знищують усе на своєму шляху. Повідомляється, що така пожежа стала найбільшою за всю історію штату. Ліквідацією загорянь зайняті кілька тисяч співробітників пожежної служби. Вони цілодобово борються зі стихією. Свої будинки були змушені покинути близько 10 тисяч місцевих жителів. Детально про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, в Японії після проливних дощів, які тривали протягом кількох днів, утворилися повені та зсуви. У деяких містах на острові Кюсю річки вийшли з берегів. Зсуви руйнують будинки місцевих жителів. Кілька людей були оголошені зниклими безвісти. Детально про це читайте в нашому матеріалі.