Українська влада почала "підкритиковувати" Байдена: про що це свідчить

Українська влада розуміє настрої, які панують в Сполучених Штатах

Українська влада відчуває настрої, які панують у Сполучених Штатах, про це порталу "Коментарі" сказав телеведучий, медіаексперт, політичний оглядач Сергій Дойко. Зокрема, він навіть звернув увагу на те, що приблизно 2,5 місяці тому голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в одному з інтерв'ю сказав, що українська влада контактує з командою Дональда Трампа.

У той час, каже експерт, Трампа, як кандидата-переможця і гідного суперника Джо Байдена, навіть ніхто не розглядав.

Потім, за його словами, сталася низка подій - ті самі дебати, які були між Байденом та Трампом, після яких усі американці звернули увагу на те, що чинний президент виглядав слабше, ніж його опонент.

"Потім відбулася наступна подія – саміт НАТО у Вашингтоні. Зеленський зустрівся з Байденом, але після цього з Офісу президента з'явилася така риторика – мовляв, не виправдалися надії, які покладала українська влада і навіть розчарована зустріччю президента Зеленського та президента Байдена, мовляв, не тих меседжів у бік України чекав Київ від Вашингтона. Ну, а тут ще відбулися навіть перед замахом на Трампа такі речі, коли того ж Байдена відомі люди почали просити зняти свою кандидатуру", – зазначив експерт.

При цьому він звернув увагу на те, що українська влада почала вже "підкритиковувати" Байдена. На думку експерта, це може свідчити про те, що в Києві розуміють настрої, які панують у США і до чого може прийти історія з виборами президента США.

Дойко додав, що шанси на перемогу на виборах у чинного президента США Джо Байдена справді невеликі. Можливо ситуація для демократів покращиться, якщо замість Байдена претендуватиме на пост президента Мішель Обама, але як розвиватиметься ситуація, покаже лише час, підсумував експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, чи дійсно Байден вже програв вибори президента.